Dela sidan:

Uppdraget går ut på att tydliggöra varumärket, kommunicera vad som kan vara nytta med lokalt kundägda företag och skapa attraktiv kommunikation.

– Valet av Honesty känns klockrent. De visar hög kreativitet och har under pitchen varit både insiktsfulla och lyhörda för vår verksamhet. Vi har en över 200-årig historia där de grundläggande idéerna är lika giltiga idag som de var då. Det som förändrats är kommunikationslandskapet. Honesty känns därför som den självklara partnern i arbetet att bli mer digitala och agila i vår kommunikation, säger Fanny Wallér, som är kommunikationsdirektör på Länsförsäkringar, i ett pressmeddelande.

Länsförsäkringar består av 23 lokala länsförsäkringsbolag med egna reklambyråer. Honesty blir byrå för Länsförsäkringars gemensamma kommunikation och Länsförsäkringar Fastighetsförmedling.Dela sidan: