Dela sidan:

Ove Joanson har en gedigen erfarenhet i mediesammanhang. Bland annat har han varit varit ekochef, radiochef och styrelseordförande i Sveriges Radio. Dessutom har han arbetat som konsult med uppdrag åt bland annat Stampen. 

Nu blir han "senior international advisor" på Kreab. 
– Ove Joanson är en mycket erfaren mediastrateg och har stor kunskap om ledarskap i samhällsfrågor och företagande. Eftersom Kreab är ett globalt företag med verksamhet i 25 länder kommer Ove Joansons internationella bakgrund och stora kontaktnät att bli en tillgång för våra kunder, säger Charlotte Erkhammar, vd och koncernchef för Kreab Group, i ett pressmeddelande. 

Ove Joanson gläds över sitt nya uppdrag: 
– Kreab är Sveriges mest ansedda och mest internationella strategiska rådgivningsföretag. Jag hoppas kunna arbeta nära både svenska och utländska företag och organisationer, säger han i en kommentar.Dela sidan: