Dela sidan:

Jenny Kaiser anslöt till Forsman & Bodenfors från DDB för knappt två år sedan. Men nu har hon bestämt sig för att lämna byråvärlden för helt nya utmaningar – i New York. Där blir hon landschef för VisitSwedens USA-kontor.
– Vi är mycket glada att rekrytera kompetens från en av de främsta byråerna. I en allt mer digitaliserad omvärld blir Jenny och teamet i New York en viktig brygga mellan den amerikanska marknaden och svensk besöksnäring, säger Thomas Brühl, vd på VisitSweden, i en kommentar.

Hon ersätter den tidigare USA-chefen Mats Wessman som flyttar hem efter tre år. 
– Efter nästan 20 års erfarenhet av globala och lokala varumärken och verksamheter ska det bli mycket inspirerande att få jobba med ett av de finaste varumärkena man kan tänka sig – Sverige, säger Jenny Kaiser.



Dela sidan: