Dela sidan:

Volvo Lastvagnar och byrån Forsman & Bodenfors har prisats i reklamtävlingar världen över för sina filmer i serien "Live test series". I synnerhet är det den spektakulära filmen "Epic split" med Jean Claude Van Damme som har fångat miljontals människors hjärtan. 

Nu har det blivit dags för varumärket att släppa en ny film. En teaser har kommit för premiären som sker på Youtube den 3 december. 
– Under året har vi lanserat flera nya funktioner till Volvo FMX som bidrar till att lastbilen är helt oslagbar när gäller styrka och framkomlighet i utmanande miljöer. För att människor ska få upp ögonen för hur mycket lastbilen faktistkt klarar av utsätter vi den nu för det tuffaste testet vi kan tänka oss, säger Ingela Nordenhav, Global Marketing and Communication Director, Volvo Lastvagnar i ett pressmeddelande.

Exakt vad testet går ut på avslöjas inte, mer än att det involverar ett barn. Se teaserklippet här nedan. Dela sidan: