Dela sidan:

Niklas Sessler är rekryterad av Frida Boisen, digital chef för Bonnier Tidskrifter.
– Det känns fantastiskt att kunna förstärka vårt ledarteam på Bonnier Tidskrifter Digitala medier med Niklas Sessler, en av Sveriges skickligaste magasinspublicister. Jag är övertygad om att vi med Niklas i ledarteamet nu kommer att kunna ta ännu snabbare steg framåt med vår nya tv-satsning och flera andra prioriterade digitala satsningar, säger Frida Boisen i en kommentar.

– Det var inget svårt beslut när jag blev tillfrågad, säger Niklas Sessler. Det ska bli otroligt spännande att få jobba på den digitala sidan med alla våra starka varumärken. Bonnier Tidskrifter digitala medier har väldigt mycket på gång och känns som Mediesveriges roligaste arbetsplats just nu.

Förutom Veckorevyn så har Niklas Sessler även en bakgrund som chefredaktör på Allt om Resor samt som redaktionschef och andreredaktör på ytterligare sex Bonniertitlar. Nu senast var han andreredaktör på Mama och Family Living.

Niklas Sessler tillträder vid årsskiftet.Dela sidan: