Dela sidan:

Initiativet, som enligt Betsson är deras viktigaste hittills, kallas Äkta Hjältar och har tillkommit för att stötta vardagshjältar inom idrotten i vårt avlånga land. Sanna Kallur, världsrekordhållaren på 60 meter häck och nu OS-satsande, är den första personen att få träffa och gratulera tre av personerna.

– Jag hade inte varit där jag är utan allt fantastiskt engagemang från personer i min omgivning. Under den här resan har jag fått möjlighet att lära känna några av de här personerna och de enormt viktiga insatserna de bidrar med. Jag är glad över att få göra detta tillsammans med Betsson för att uppmärksamma och hylla idrottens äkta hjältar, säger Sanna Kallur, i en kommentar.

En av personerna som Sanna Kallur hyllar är hennes egen tränare Torbjörn ”Tobbe” Eriksson, som är elittränare i Falu IK.

Flera hundra tips har kommit in till Betsson i jakten på hjältarna. Ytterligare fyra idrottsstjärnor får chansen att hylla.

Nästa idrottsstjärna och hjältar presenteras den 21 december. På kampanjsajten aktahjaltar.se kan man få ledtrådar på vilken nästa idrottsstjärna är.

Se Sanna Kallurs hyllning till sin tränare här nedan.Dela sidan: