Dela sidan:

Anton Abele blev känd när han som 18-åring 2010 tog en plats som riksdagsledamot för Moderaterna. Han blev därmed Sveriges yngsta riksdagsledamot genom tiderna. Abele satt i riksdagen mellan 2010-2014, innan han tog steget mot att bli konsult. Under hösten 2014 tillträdde han som kommunikationsrådgivare inom strategisk kommunikation och Public Affairs på JKL.

Nu lämnar han JKL för att bli kommunikationschef på Allra, som arbetar med tjänster för privatekonomisk trygghet. Företaget har över 180 medarbetare.

– Allra har gjort en imponerande resa under de senaste åren och ambitionerna för den fortsatta utvecklingen är väldigt höga. Jag ser verkligen fram emot att få bli en del av koncernen och använda mina erfarenheter för att bidra till den fortsatta utvecklingen av Allra, säger Anton Abele, tillträdande kommunikationschef för Allra, i en kommentar.

Han tillträder sin tjänst den 16 januari.Dela sidan: