Dela sidan:

I maj väntas artisten Adam Tensta bli pappa. Inför den stora händelsen kommer han att skriva krönikor i tidningen Vi Föräldrar. Den första texten publiceras i nästkommande nummer och handlar om det samhälle hans barn kommer att födas in i:
"Det finns många personer där ute som inte tycker att du är en riktig svensk. Dem ska du inte lyssna på, min bebis" skriver han.

– Det känns spännande att få dokumentera denna upplevelse. Dels för mig och Jenny, det blir något som vi kan gå tillbaka och läsa om i framtiden, men också för att berätta för andra föräldrar och blivande föräldrar hur vår vardag ser ut. Jag tror att man har mycket att lära av varandra, säger Adam Tensta i ett pressmeddelande.

Vi Föräldrar gläds över sitt namnkunniga nytillskott. 
– Vi är vana att se Adam som en person som lyfter samhällsfrågor och skapar debatt. I Vi Föräldrar visar han delvis en annan sida, den nära och vardagliga, menar Vi Föräldrars chefredaktör Sara Tuncel.Dela sidan: