Dela sidan:

I och med uppköpet flyttar Good Old in hos KAN på Stortorget i Malmö. 
– Good Old är en byrå med gott rykte och lång och stolt historia inom såväl strategi, kreativitet och teknik och de passar väl in i vårt erbjudande och den framtid vi ser. Vi har bara sett början av utvecklingen för kreativa, smarta och säljande lösningar i den digitala sfären och vår målsättning är att KAN även fortsättningsvis ska vara med och driva den utvecklingen framåt, säger Per Harrysson, vd på KAN, i ett pressmeddelande.

Good Old grundades år 2006 och har kunder som Malmö Stad, Blekinge Tekniska Högskola och Apsis på listan. Nästa år är förhoppningen att de sammanslagna byråer sla omsätta runt 60 miljoner kronor. 
– KAN och Good Old har ett likartat tjänsteerbjudande och vi har en gemensam grundsyn kring digital utveckling, kreativitet och projektledning. Vi kommer att komplettera varandra väl och vara en kraft att räkna med i Öresundsregionen, enligt Niclas Ek, vd på Good Old.Dela sidan: