Dela sidan:

Yonna Waltersson har arbetat på Dagens Arena sedan 2010, varav snart två år som chefredaktör för tidningen. Åren 2012 och 2013 vann hon Svenska Publishing-priset i webb tillsammans med Dagens Arenas webbredaktion.

Innan Dagens Arena var Yonna Waltersson var hon journalist på Europaportalen och redigerare på TT Spektra.

– Jag är mycket nöjd över att LO har rekryterat en driven journalist och redaktör till tidningen Arbetet. Yonna Waltersson har också gedigen erfarenhet av journalistik inom digital media. Kunskaper som kommer att gagna såväl Arbetet som hela LO Mediehus, säger Tobias Baudin, LO:s förste vice ordförande och styrelseordförande för LO Mediehus, i en kommentar.

Yonna Waltersson efterträder Liv Bäckström som varit tillförordnad chefredaktör för Arbetet sedan september i år. Yonna Waltersson kommer att tillträda tjänsten i augusti 2016.

Arbetet ingår i LO Mediehus, tillsammans med Kommunalarbetaren, Sekotidningen, Handelsnytt och Fastighetsfolket. Arbetet hade en upplaga på 53 600 under 2014.Dela sidan: