Dela sidan:

Marcus Birro har några turbulenta år i ryggen med flera tappade uppdrag som konsekvens. Men nu är han tillbaka i rutan – hos tidningen Dagen. Där kommer han att leda fyra program som sänds med start på julafton. 

I "Jul med Birro" möter han författaren Tomas Sjödin, hovpredikanten Michael Bjerkhagen, enhetschefen Lill-Ann Karpinnen och musikern Putte Nelson

– Projektet startade som en kul grej. När Gina blev utsedd till julvärd ( ett utmärkt val för övrigt) så började det snackas lite på Twitter om inte jag borde bli julvärd. Det lär ju aldrig hända men jag bar den där tanken med ett snett leende under några dagar. Jag har tidigare läst julevangeliet i TV4 och någon gång för tio, tolv år sedan fick jag och brorsan frågan från SVT om de fick haka på och filma vår jul. Vi sade nej. När tidningen Dagen hörde av sig föll allting på plats, skriver Marcus Birro i ett mejl.Dela sidan: