Dela sidan:

Arne Weise tände varje julafton ett ljus i SVT:s studio i 30 års tid. Men efter 13 års frånvaro är han nu tillbaka. Denna gång hos News55. På julafton kommer han att figuera i deras webb-tv-sändning som görs i samarbete med PlayAd Media Group. 
– Det är smickrande och det är roligt. Trettio år i TV-rutan är lång tid men det är kul att jag nu kan önska svenskarna god jul över internet istället, säger Arne Weise i ett pressmeddelande.

News55 vänder sig främst till en äldre målgrupp som har växt upp med Arne Weise i rutan. Nu hoppas de att även yngre kan få upp ögonen för hans storhet. 
– Det är ett utmärkt tillfälle att dela ett stycke tradition med sina barn och barnbarn. För många yngre i dag är "julkalle" ett fenomen de inte riktigt förstår sig på. Då kan det vara fint att tillsammans höra Arne Weise berätta om hur det en gång var, menar Artur Ringart, vd och medgrundare av News55.Dela sidan: