Dela sidan:

Nyheten att GoDaddy skippar Super Bowln sedan MEC blev företaget första globala mediebyrå. Och en månad efter att TBWA fick uppdraget att sköta marknadsföringsstrategin.

I ett mejl till tidningen AdAge skriver representanter från GoDaddy att beslutet ligger i linje med förtagets strategi att gå från breda kampanjer till mer personaliserad och datadriven marknadsföring. I mejlet tillägger företaget att Super Bowl har höjt varumärkets kännedom ansenligt.

Uppskattningsvis kommer GoDaddy att spara mellan 4,7 och 5 miljoner dollar på att inte synas i Super Bowl. Företaget har köpt utrymme i samband med evenemanget sedan 2005 då man gick med en reklamfilm med Janet Jackson.

Enligt AdAge kan CBS, som sänder Super Bowl, räkna med reklamintäkter på uppemot 400 miljoner dollar i samband med sändningen i februari 2016.

Nedan ser ni några ögonblick från GoDaddys Super Bowl-historia.Dela sidan: