Efter byråupphandling står det nu klart att mattvarumärket Kasthall väljer Grand Relations som ny pr-byrå från och med januari 2016. Grand får i uppdrag att stärka Kasthalls kommunikation både i Sverige och på de globala fokusmarknaderna.

Under senhösten blev det även klart att de vinner uppdrag för Fogia och Designtorget.

– Det gläder oss att kunderna förstår behovet av strategisk kommunikation som sedan starten 2014 varit vår inriktning. Att vi fått dessa tre stora prestigeuppdrag på så kort tid är verkligen ett tecken på ett ökat behov av kvalificerad strategisk kommunikation kombinerat med vår samlade kunskap inom design och arkitektur, säger Tove Regnander, vice vd, Grand Relations, i en kommentar.

Grand Relations arbetar med strategisk kommunikation för företag inom design, arkitektur och livsstil. Byrån grundades 2014 av Tove Regnander och Hans Hjelmqvist och har idag sex medarbetare. Bland kunderna finns exempelvis Hästens, Lema och Bolinder Stockholm.