Dela sidan:

– Sven är en skarp stilist och en ambitiös reporter med bra koll på vårt bevakningsområde. Han kommer att spela en viktig roll i att, tillsammans med resten av redaktionen, fördjupa vår bevakning av det digitala näringslivet. Under 2016 satsar vi på fler agendasättande egna nyheter, reportage och kommentarer, säger Daniel Goldberg, redaktör Di Digital i ett pressmeddelande.

Samtidigt bygger Di Digital databasen Nordic Tech List , en informationstjänst om och för den nordiska internet- och startupsektorn. Nordic Tech List lanseras i betaversion under första kvartalet 2016. 

Di Digital består hösten 2016 av Viktor Ström, Daniel Goldberg, Mimi Billing, Sven Carlsson, Miriam Olsson Jeffery, Jonas Leijonhufvud, Josefin Jakobsson (föräldraledig under våren) samt Howard Riminton, projektledare för Nordic Tech List.


Dela sidan: