Frilansforografen Joel Goodman befann sig ute på gatorna i Manchester för att fotografera festandet under nyårsnatten. Bilden på fylleslaget i gatukorsningen, som publicerades av lokaltidningen Manchester Evening Standard, har fått extraordinär spridning. 

Det hela började med en tweet från BBC-producenten Roland Hughes (bilden) som skrev: "Som ett vackert konstverk". I skrivande stund har den retweetats över 28 000 gånger och favoritmarkerats mer än 20 000 gånger. 

Reaktionerna i sociala medier lät inte vänta på sig. Snart dök fotografiet upp i stiliserade varianter, och en användare kunde visa att det "gyllene snittet" (närmare bestämt den gyllene spiralen) kan appliceras på bilden. 


Till Manchester Evening Standard säger fotografen Joel Goodman att han känner sig stolt över bilden, men att han bara befann sig "på rätt ställe vid rätt tidpunkt". 
– En tidning ska bevaka sin region med ett kritiskt öga, men också med kärlek, säger han. Här är ett urval av hyllningsbilder från sociala medier: