Efter 15 år på TV4 beslutade Cecilia Beck-Friis i slutet på 2015 att lämna bolaget för nya utmaningar. Nu tar hon sig an det nya uppdraget som ledamot i styrelsen för Paradox Interactives där hon bland annat ska hjälpa till att ta fram nya affärsmodeller.

– Den svenska spelutvecklingsbranschen är i en spännande utvecklingsfas. Paradox har visat att de är ett bolag i stark framåtrörelse med duktiga medarbetare. Det som lockade mig är den resa de nu gör, med utveckling på flera plattformar och nya distributionssätt samt deras framåtlutade och aktiva dialog med användarna, säger Cecilia Beck-Friis i en kommentar.

Cecilia Beck-Friis var vice vd på TV4 och ansvarade bland annat för TV4-gruppens webb-tv-satsning. Fokuset låg under den sista tiden på att lansera den nya plattformen C More, en satsning som blivit försenad.