En mamma som ammar två barn på en restaurang, en sexorgie och en feministisk protest. Det är några av ingredienserna i Equinox nya kampanj, signerad Wieden + Kennedy. Budskapet är "Commit to something" och syftar till att få folk att aktivera sig i de saker de brinner för. 

– Att engagera sig för en sak. Att engagera sig för det man tror på. Att engagera sig i jakten på den allsmäktiga dollarn. Eller till och med att engagera sig för sex med flera partners. Ju mer vi stretchade på begreppet, desto intressantare blev kampanjer, säger byrån till Adweek

De menar också att det är reklambranschens ansvar att kommunicera de frågor som är aktuella i dagens samhälle, och ta ställning i sociala frågor istället för att "porträttera människor som ytliga objekt utan narrativ". 

Bilderna är tagna av fotografen Steven Klein. Här är ett urval: