Dela sidan:

Innan tiden på Grey så jobbade paret på flera byråer i London under nästan ett decennium. 

– Efter fem roliga och lärorika år på Grey i New York så kände vi att det var dags att hitta på något nytt. På Grey gjorde vi mycket tv och "klassisk" reklam så när R/GA hörde av sig och undrade om vi skulle vilja vara med och driva deras nya Verizon-konto, som till 90 procent är inriktat på sociala medier och online experiences, så tackade vi ja på direkten, säger Marie Rönn till Resumé. 

R/GA är mest kända för sin digitala kommunikation, och vann "agency of the year" både i Cannes och D&AD. Verizon är USA:s ledande mobilnätverk, med över 130 miljoner användare, och satsar mycket på nya mediekanaler.

– Den största skillnaden mot Grey är hur snabbt kampanjer går från ide' till produktion: på Grey kunde det ta ett år att få ut en film, på R/GA vi redan producerat fyra kampanjer sedan vår start här, säger Marie Rönn.

 Dela sidan: