Dela sidan:

Resumé rapporterade igår om McDonald's nya design på samtliga förpackningar. De flesta kan nog enas om att formspråket är ett stort lyft jämfört med det nuvarande, men en detalj har fångat mångas intresse. Typograferingen är nämligen gjord på ett sätt som gör att den kan avläsas "McD On Aids". 

Redan innan nyår läckte en bild ut på den kommande designe, och användarna på forumet Reddit var inte sena med att påpeka missen: "This is your McD. This is your McD on AIDS".


Även efter Resumés artikel kom påpekande om att avstavningen kanske inte var helt genomtänkt.


Kanon eller kalkon av McDonald's?

Posted by Resumé on den 7 januari 2016Användaren Sophia Utterbäck skriver "Är det bara jag som tycker det ser ut som att det står McD on aids? De använde alltså designers från sju olika byråer. Skulle inte skadat att anställa iaf. en copywriter också".Dela sidan: