Förra våren växte CP+B:s Stockholmskontor så det knakade med ett flertal nyanställningar. Men i höstas tvingades CP+B minska ned personalstyrkan kraftigt. I samma veva slutade Cecilia Steenberg Forsberg som chef i Stockholm, enligt uppgifter till Resumé.

Nu har hon klart med nytt jobb – denna gång som kundansvarig projektledare på McCann. Hennes fokus blir storkunden Nordea som byrån vann sent i höstas. 
– Cecilia är en drömrekrytering. Hennes erfarenhet som strategisk projektledare och byråledare i kombination med hennes varma och positiva personlighet stärker oss ytterligare och är precis det vi behöver när vi ska bygga vidare på det nya McCann, säger Marie Schnell Carlén, vd på McCann, i en kommentar.

Innan tiden på CP+B arbetade Cecilia Steenberg Forsberg i egen regi. Tidigare har hon haft rollen som vd och projektledare på Åkestam Holst Promenad. 
– Valet var ganska enkelt eftersom jag sökte en byrå med starkt driv och bra värderingar. När jag träffade Marie och flera andra på McCann fångades jag helt av deras energi och kultur som jag vet att dom har arbetat mycket medvetet med. Byrån befinner sig i en otroligt spännande fas och det är väldigt roligt att få vara en del av resan framåt, säger hon. 

LÄS ÄVEN: Lämnar CP+B efter fem månader