Malin Selander har en lång karriär på SAS i ryggen. Närmast kommer hon från rollen som pr- och presschef för flygbolaget i Sverige. Nu får hon en motsvarande roll för Tele2 och Comviq. 
– Det ska bli fantastiskt roligt att komma till Tele2. Det är med stor energi och ödmjukhet som jag tar mig an arbetet. Jag ser fram emot att vara en del av Tele2 och bidra till den utmanaranda som Tele2 och Comviq står för på den svenska marknaden, säger hon i en kommentar. 

Hon börjar sitt jobb den 4 februari och kommer att rapportera till kommunikationsdirektören Pernilla Oldmark
– För Tele2 och Comviq är relationen till våra kunder det absolut viktigaste. Malins kunskaper och erfarenheter är väldigt värdefulla för oss i vårt fortsatta arbete med att stärka relationerna i både egna kanaler och med media, säger Pernilla Oldmark.