Dela sidan:

Klarnas verksamhet 2005 och har i dag över 1400 medarbetare i 18 länder. Klarna utvecklar lösningar som gör det enklare för människor att handla. I dag är företaget den ledande betalningsleverantören och ett av de snabbast växande företagen i Europa.

Dagens Media rapporterade i november om att DDB Stockholm var på väg att ta hem kontot för betalösningsföretaget som ansökte om banktillstånd den 1 oktober hos Finansinspektionen.

 – Vi ser fram emot att sätta igång arbetet med att förtydliga och stärka vårt varumärke. Det är viktigt för oss att bygga en stark relation med både handlare och konsumenter. Här upplever vi att vi hittat en mycket intressant partner i DDB Stockholm, säger Klarnas grundare och vd, Sebastian Siemiatkowski i ett pressmeddelande.

DDB Stockholm håller just nu på med att ta fram ett nytt kommunikationskoncept för Klarna.

– Det är mycket kul och spännande att samarbeta med ett företag som Klarna. Vi upplever att det finns ett starkt intresse för kommunikation och en vilja att bryta ny mark som ligger oss på DDB Stockholm nära, säger Tove Langseth creative director på DDB i en kommentar.Dela sidan: