Sofia Myrevik har gjort en lång karriär på Prime och varit en av nyckelpersonerna på byrån i egenskap av byråchef och partner. Men nu har det alltså blivit läge att gå vidare i karriären. Hon värvas till Praktikertjänst, Sveriges största privata hälso- och tandvårdskoncern, av kommunikationsdirektören Anna Grönlund Krantz (tidigare Sverigechef på JKL). 

–  Framgångsrik kommunikation handlar om förmåga till förändring, att agera och kommunicera det man gör så att fler vill vara en del av den berättelsen. Praktikertjänst har en spännande innovationshistoria där man om och om igen förändrat spelplanen för hur hälso- och sjukvård ska bedrivas till bästa nytta för kunderna. Det ska bli otroligt roligt att få vara med på företagets fortsatta resa och leda arbetet med att utveckla och tydliggöra varumärket, säger Sofia Myrevik i ett pressmeddelande.

Sofia Myrevik började på Prime år 2000, och har utöver byråchefsrollen också ansvarat för den äldsta kundrelationen: Electrolux. På Praktikertjänst får hon en ny utmaning i att göra varumärket mer etablerat. 

– Målet är att göra varumärket betydligt mer känt, både hos patienter och framtida medarbetare. Det känns fantastiskt att vi kunnat attrahera Sofia till oss, hon kommer in med precis den spjutspetskompetens inom värdeskapande kommunikation vi behöver, kommenterar Anna Grönlund Krantz.