Efter floppen med programmet "Förkväll" som lades ned två gånger gjorde TV4 ett nytt försök med ett magasinsprogram på tidiga vardagskvällar. Programmet fick namnet "Vardagspuls" och Arla gick in som samarbetspartner. Efter två säsonger flyttar nu programmet till Expressen.

– Jag är så glad att få jobba vidare med Vardagspuls. Att få jobba med det jag brinner för som kost, hälsa och träning, är fantastiskt kul. Jag vill vara med och inspirera tittare att må bättre. Dessutom är vi ett grymt team som jag älskar att jobba med, säger Kristin Kaspersen i ett pressmeddelande.

Den nya säsongen drar igång den 1 februari.

– Vardagspuls blir med sin höga kvalitet och energiska innehåll ett kraftfullt tillskott till vårt tv-erbjudande som precis som Expressens övriga innehåll ska vara en mix av nyheter, sport, nöje, opinion och livsstil, säger Bella Levy, chef på Expressen TV i en kommentar. 

Vardagspuls kommer att synas på digitala plattformar som Expressen.se, Hälsoliv.se, Mittkök.se och Expressens Apple TV-app. Programmet direktsänds och alla klipp publiceras för så kallad on demand-tittning.

Vardagspuls produceras av produktionsbolaget Brand New Content i samarbete med Arla Foods. Vardagspuls är en del av Arla Foods och blir Expressen TV:s första större samarbete med Brand New Content.