Fredrik Norrlid flyttar inom koncernen. Nu värvas han från Sydsvenskans näringslivssajt 8till5.se där han varit reporter/redaktör. Han blir positionerad i Malmö för att bevaka regionens tech- och startupscen för alla Di:s kanaler.

– Fredrik har arbetat i en rad funktioner på Sydsvenskan, som reporter, redaktör och nattchef och på 8till5.se. Hans kombination av stort intresse för Di:s ämnen och stark lokal förankring gör att vi är mycket glada över denna rekrytering. Öresundsregionen och dess företag är viktig för Di och vi sätter nu ned foten och får en ordinarie medarbetare på plats dedikerad till uppgiften att bevaka och skildra näringslivet på plats, skriver Dagens industris nya chefredaktör Lotta Edling i ett mejl.

Fredrik Norrlid börjar arbeta i februari.

Gunnar Wrede har bevakat regionen som frilans, och kommer fortsätta hålla i en del av Di:s temakonferenser och även arbeta i egen låda.