Gekås Ullared, är en av Sveriges populäraste destinationer. Nu ska Skandinaviens största varuhus tillsammans med Mild Media utveckla sin digitala närvaro. uppdraget för Mild Medias går ut på att, genom en ny webbplats och digital strategi, öka servicen mot befintliga kunder samt att stärka känslan av varumärket som en upplevelsedestination.


– Vi är oerhört nöjda och glada över att få arbeta med ett så väletablerat och positivt varumärke som Gekås. Det finns hög potential i detta projekt och vi ska göra vårt yttersta för att leva upp till de högt ställda förväntningarna, säger Pär Olausson, vd för Mild Media i ett pressmeddelande.  

Den digitala byrån Mild Media har kontor i Göteborg, Malmö och Stockholm. Medarbetarna består bland annat av strateger, utvecklare, designers, copywriters och affärsutvecklare.