Efter studierna på Handelshögskolan i Stockholm var Malin Edvardsen med och byggde upp Designkontoret Silvers strategiska erbjudande i rollen som planner. Efter fem år på byrån hoppade hon av för att istället bli vd på produktionsbolaget Diktator. 

Men sejouren som vd blev kort och i början av 2015 blev Malin Edvardsen frilansande strateg med bas i Berlin. Nu är hon dock tillbaka i Stockholm igen och jobbet på designbyrån Pond. 

– Förpackningsdesign som medium fascinerar mig mer än rörlig bild så det känns kul att vara tillbaks i den här delen av branschen. Jag gillar möjligheten att kunna leda kunder i en butik till att välja vegetariskt genom bra design, och att hjälpa konsumenter att göra välinformerade val genom smart förpackningskommunikation, säger hon i en kommentar.

Pond jobbar med kunder som Semper, Rynkeby, Fazer och Findus.