I september i fjol lämnade Christina Knight jobbet som creative director på INGO efter åtta år. Målet var att kunna arbeta som frilansande konsult, föreläsare och författare. 
– Mitt fokus har flyttats från rena reklamkampanjer till att jobba med branschens struktur och framtid. Inte minst för att spegla verkligheten bättre och vara relevanta för olika målgrupper. Det finns inget som säger att jag inte kommer jobba på byrå igen. Men just nu vill jag ta tiden att fokusera på det här, sa hon till Resumé i samband med sortin

Nu meddelar Reform Act att de inleder ett samarbete med den välmeriterade kreatören och branschdebattören. 
– Vi är mycket stolta för att Christina väljer att bli rådgivare till oss. Hon har stor erfarenhet av att bygga kreativa team och utveckla prisbelönt reklam. Christina ska hjälpa oss att stärka vårt reklamerbjudande och dela med sig av sin erfarenhet av kreativt ledarskap. Utöver detta – men minst lika viktigt – kommer Christina att bidra till vårt mångfaldsarbete med syfte att utmana traditionella organisationsstrukturer och reklam, säger vd Birgitta Pagot i en kommentar.

Christina Knight gläds över det nya samarbetet: 
– Det är oerhört roligt att få komma in i en process där så mycket bra kompetens, byggstenar och verktyg redan finns på plats, och få bidra till att ytterligare utveckla och polera, vilket jag hoppas kunna göra.