Dela sidan:

Det var i höstas som Comviq började kommunicera att de sänker priset på sin nya produkt, då regissören Josef Fares pappa Jan Fares hälsade på reklamfilmskaraktärerna Karim och hans medhjälpare Krister.

När fas två av kampanjen nu släpps blir Krister påtagligt nervös av att Charlotte Perrelli kliver in genom kioskdörrarna. Det hela slutar med att han lämnar sitt telefonnummer till sångfågeln.

– Vi är jätteglada över samarbetet med Charlotte och att hon numera är en del av historien om Karims kiosk. Mötet mellan henne, Karim och Krister i kiosken är både komiskt och kärleksfullt. Precis så som vi vill att våra reklamfilmer ska uppfattas, säger Comviqs brand manager Mimmi Sköldberg i ett pressmeddelande.

Kampanjen riktar sig till en ung målgrupp och byrån bakom är Forsman & Bodenfors. Den kommer att gå brett i tv, print, utomhus och digitalt.Dela sidan: