Dela sidan:

Fredrik Wass är ett välkänt namn efter sitt bloggande i egen regi, hos Resumé och numera hos DI Digital. Men till vardags har han de senaste åren arbetat som strategisk rådgivare med bland annat innehålls- och spridningsstrategier, webbkoncept och redaktionell produktion. Nu går han vidare till den snabbväxande byrån Rebel & Bird. 

– Rebel & Bird har ett av kommunikationsbranschens mest intressanta erbjudanden just nu, med sitt fokus på produktutveckling som en del av marknadsföringen och med spetskompetens inom dataanalys, innehåll, design och kod. Jag hoppas kunna bidra med min erfarenhet och också utvecklas tillsammans med de smarta medarbetare som finns på företaget, säger Fredrik Wass i ett pressmeddelande.

Rebel & Birds byråchef Josefine Granding Larsson är nöjd med sin värvning: 
– Vi har redan kunder som står i kö för att få arbeta med honom. Dessutom är han en bra person som kommer passa in i teamet och bidra till vår starka byråkultur. 

Byrån har också plockat in Jasmin Yaya, datastrateg med fokus på digital strategi och analys, från Intellecta Corporate. 
– Rebel & Bird är inne i en expansiv fas – vi har ökat personalstyrkan med 100 procent sedan i mars – och det är kul att hälsa Jasmin välkommen i gänget, säger Josefin Granding Larsson. 

På Rebel & Birds kundlista finns heta varumärken som Spotify och iZettle.Dela sidan: