Dela sidan:

Oatly stärker upp sin kommunikationsstab genom rekryteringen av Cecilia Sjöholm. Förutom titeln "corporate communications director" tar hon också plats i bolagets ledningsgrupp. 
– Oatly är ett spännande företag med produkter som ligger i framkant och med värderingar helt i linje med mina egna. Hållbarhet ligger mig varmt om hjärtat och jag ser verkligen fram emot att få vara med och driva Oatlys fortsatta utveckling, säger hon i en kommentar.

Cecilia Sjöholm utsågs i fjol till en av Näringslivets 150 Superkommunikatörer av Resumé för sitt arbete hos Orkla. 

Hon har ett förflutet som kommunikationschef vid Malmö universitetssjukhus och Lunds universitets medicinska fakultet. Cecilia Sjöholm har tidigare också varit anställd vid Europeiska kommissionen i Bryssel, dels som pressekreterare åt miljökommissionären och dels har hon arbetat med biståndsfrågor.Dela sidan: