Dela sidan:

Nu bjuds tittare in till visning av en av världens mest kända byggnader – Buckingham Palace i England. Det skriver Mashable. Om du någonsin velat se hur drottning Elizabeth bor så är det ett gyllene tillfälle nu. VR ska ge tittarna möjligheten att lära sig mer om Buckingham utan att sätta sin fot här.

I en 360-graders film bjuder Charles Anthony Johnstone-Burt, chefen för Buckingham, in tittarna till en rundvandring. Man kan själv bestämma hur man vill navigera med hjälp av pilarna.

Buckingham Palace har faktiskt erbjudit virtuella bilder av byggnaden ända sedan 2013, men den här guidade videon tar det hela till nästa nivå. I december 2015 började Google erbjuda en liknande virtual reality rundvandring av Vita Huset, även den guidad av personer med inblick i historien.

Fler byggnader lär följa efter.Dela sidan: