Dela sidan:

Volvo dumpar kändisarna till förmån för deras egna anställda. Den nya filmen Made by People visar vardagslivet hos medarbetarna. Hur klockan ringer tidig morgon, när de äter frukost, lämnar barnen på dagis, för att sedan åka till jobbet på Hisingen i Göteborg och bygga bilarna. Det är människor med alla sorters nationaliteter.

Ända sedan 50-talet har vi välkomnat människor från hela världen till Hisingen i Göteborg, för att utveckla och bygga våra bilar. Inte av omtänksamhet. Inte av medmänsklighet. Utan för att vi vet att det gör oss både starkare och bättre. Mångfald stimulerar kreativitet”, skriver Volvo.

Filmen hade premiär på TV4 klockan 21.10 och samtidigt på Youtube.

Musiken är gjord av Viola Martinsson. Reklambyrå är Forsman & Bodenfors.

Resumés bloggare Ebba Körlof Sundberg har skrivit om filmen här.Dela sidan: