För två veckor sedan rapporterade Resumé att Cecilia Steenberg Forsberg är ny kundansvarig projektledare på McCann. Förra våren växte CP+B:s Stockholmskontor så det knakade med ett flertal nyanställningar. Men i höstas tvingades CP+B minska ned personalstyrkan kraftigt. I samma veva slutade Cecilia Steenberg Forsberg som chef i Stockholm, enligt uppgifter till Resumé.

Sofia Weman är nu utsedd till hennes efterträdare. Hon har erfarenhet från projektledarroller på King och Locomotiv och anslöt till CP+B så sent som förra våren. 
– Sofia har rätt kompetens, stort driv och många bra tankar och idéer kring hur vi ska fortsatta vår expansion i Stockholm. Vi är mycket imponerade av hur hon har utvecklats som ledare under sin tid på CP+B. Att Sofia tar över och driver vår verksamhet i Stockholm var ett självklart val, säger Anders Davidsson, vd för CP+B Scandinavia i ett pressmeddelande. 

Själv gläds hon över utmaningen: 
– CP+B är en av världens mest kreativa byråer och har en förmåga att ständigt utmana både oss själva och våra kunder för att hitta nya perspektiv och oväntade lösningar. Jag är såklart jätteglad och stolt över att få förtroendet att leda vårt Stockholmskontor med alla fantastiska medarbetare.