Dela sidan:

Daniel Nordström har de senaste tre åren varit chefredaktör för Arbetarbladet i Gävle. Dessförinnan hade han en lång bakgrund på Folkbladet Västerbotten i Umeå, bland annat som chefredaktör.

– Jag har haft en fantastisk tid på Arbetarbladet och är stolt över redaktionen och det jobb vi har gjort tillsammans under den tid jag varit här. Nu ser jag fram emot ett nytt inspirerande uppdrag. Jag är glad och hedrad över att bli chefredaktör för anrika VLT och ser fram emot att utveckla journalistiken i alla kanaler tillsammans med medarbetarna på VLT och de övriga titlar jag blir utgivare för, säger Daniel Nordström i en kommentar.

Daniel Nordström blir chefredaktör för VLT, Arboga Tidning, Sala Allehanda, Avesta Tidning, Bärgslagsbladet och Fagersta-Posten. Han tillträder sin nya tjänst den 1 februari 2016.

Den 22 december meddelade Mittmedia att man köper hela Promedia, där VLT ingår, av Eskilstuna-Kuriren – samtidigt som EK blir minoritetsägare i Mittmedia. Mittmedia äger med förvärvet Sveriges största lokalmedieföretag med 28 morgontidningar.Dela sidan: