Dela sidan:

Helena Nyman har en 30 år lång journalistkarriär bakom sig, varav lång tid på Mittmedias tidning Arbetarbladet. Det senaste året har hon dock tagit en avstickare till SVT Nyheter Västernorrland där hon arbetat som redaktionschef och ansvarig utgivare. På Arbetarbladet var hon bland annat nyhetschef, nattchef och stf utgivare.

Nu kommer hon tillbaka till tidningen för att bli chefredaktör.
– Det har varit oerhört lärorikt att vara en del av SVT:s förändringsarbete och att jobba inom Public Service som är betydelsefullt för så många människor i Sverige, men nu kommer jag tillbaka till tidningsvärlden och den så viktiga lokala journalistiken. Jag är stolt över att åter få arbeta på Arbetarbladet och jag ser fram emot att samarbeta med en redaktion som brinner för de nära nyheterna, säger Helena Nyman i en kommentar.

Hon tillträder som chefredaktör i början av mars. Daniel Nordström går till VLT där han blir chefredaktör den 1 februari.Dela sidan: