Dela sidan:

KIT startade för knappt ett år sedan och och har sedan dess utvecklat en produkt för innehållsannonsering. Sami Abidi ska hjälpa till att få organisationen att lyfta med start i vår.

– Vi är givetvis otroligt glada att Sami väljer att börja hos oss. Med sin gedigna erfarenhet av att sätta nya produkter på marknaden och bygga effektiva säljorganisationer är han verkligen en drömrekrytering för oss, säger Peder Bonnier, medgrundare till KIT, i en kommentar.

Sami Abidi har arbetat som säljchef på mobilannonsföretaget Widespace sedan maj 2010. Dessförinnan var han Key Account Manager på Aftonbladet.

– KIT har bra innehåll, en stor, engagerad och attraktiv publik, och en annonsprodukt som verkligen imponerar och ligger helt rätt i tiden. Jag ser mycket fram emot att få bidra med att sätta ihop försäljningsorganisationen och att se till att produkten får det mottagande på marknaden som den förtjänar, säger Sami Abidi.Dela sidan: