Nu vill man göra pengar av uttrycket "Netflix and chill".

Det var i veckan som en post dök upp på bostadsuthyraren Airbnb av en enrummare på Manhattan som var helt inredd i Netflix-stil. Vi pratar lakan, hd-projektor kopplad till Netflix och en fylld minibar. Allt för 400 dollar per natt.

Lägenheten är inredd av tidigare byråägaren Tom Galle och hans vänner från konstnärskollektivet Art404. Enligt Digiday.com har Tom Galle en historia av att ta populära uttryck från nätet och bygga vidare på det.

Netflix var själva inte involverade i skapandet av rummet och har avböjt att kommentera temat. Tom Galle säger dock till Digiday att en av hans vänner arbetar på Netflix och att företagets reaktion har varit enbart position. För vem skulle inte vilja få den här sortens gratis marknadsföring socialt?

En nackdel finns dock – det är den gamla loggan som syns på bäddsetet.

go rent it it's really cute 💘 link in bio

Ett foto publicerat av Tom Galle Soft (@tomgalle)

detail of netflix and chill room link in bio

Ett foto publicerat av Tom Galle Soft (@tomgalle)