Peter Håwi har bakgrund som vd och projektledare för Jung von Matt, Draft FCB och Lowe Worldwide och kommer främst att vara kundansvarig projektledare för Ikano uppdraget som innefattar Bank, Bostad och Försäkring.

– När jag sade upp mig i höstas på Jung von Matt var jag lockad av att antingen gå tillbaks till kundsidan eller till en renodlad svenskledd byrå. När jag träffade DBG och fick ta del av byråns arbetsmodell och deras Relevansmetod, så föll alla bitar på plats och valet kändes plötsligt enkelt. DBG har en unik kultur, som utmanar den stereotypa definitionen av reklam., säger Peter Håwi i ett pressmeddelande. 

Tommy Gottberg kommenterar: 

– Peter är ytterligare en rekrytering som blir en viktig pusselbit till det vi vill bygga framåt. En toppenstart på 2016 att få honom på plats. Hans gedigna erfarenhet och trevliga personlighet är helt rätt för Doe Blomberg Gottberg och allt spännande som är på väg in här.