– Vi tackar Jeanna för två fantastiska år, under de här åren har vi landat många spännande kontrakt, inte minst Telia som vi har äran att få vara lead digital agency åt, kommenterar Ziggys grundare Darja Isaksson.

Ingrid Warming har varit partner och aktiv på byrån som CFO sedan hösten 2014. Nu tar hon klivet upp till positionen som vd med ansvar för hela verksamheten. Ingrid Warming har över tjugo års erfarenhet som ledare och konsult inom it, finans och test, från bland annat Sigma, Know IT och egen verksamhet.

Samtidigt går Lina Holmgren, strateg, och Tobian Haire, creative director, in som partners i byrån. Tillsammans med marknads- och kommunikationschefen Mikael Zackrisson bildar de Ziggys nya ledningsgrupp.

– Ziggy är ett starkt bolag, jag ser verkligen fram emot att få leda Ziggy mot nya framgångar. Vi har ett fantastiskt team som kommer utföra stordåd, säger Ingrid Warming i en kommentar.