Närmast kommer Nadja Chatti från jobbet som operativt ansvarig på nattklubbarna Trädgården och Under Bron. Hon är också en flitigt anlitad DJ på svenska och internationella scener, samt festivaler som Way Out West, Into The Valley och Garden Festival i Kroatien.

Nu anlitar Universal Music Publishing henne till tjänsten som "creative coordinator". Uppdraget består i att samordna och styra över alla pitchar till reklamfilm, film, TV och övrig rörlig bild. Både i Sverige och internationellt.

– Nadja kompletterar vårt team som kreativ motor. Med hennes bakgrund i klubbvärlden som DJ breddar hon vår kreativa kompetens och gör vårt erbjudande gentemot reklambyråer, produktionsbolag, regissörer, marknadsavdelningar och andra musikköpare komplett, säger Jonas Holst, Head of Film & TV Creative, i en kommentar.