Christian Rissel har under de senaste 12 åren arbetat på mediebyrån MEC som bland annat medie- och tradingchef. Han har också arbetat övergripande med kunder som till exempel Telia. Han har tidigare även jobbat för Mediabroker, Kanal 5 och NRJ.

Christian tillträder sin tjänst i april.

– Jag är väldigt glad att Christian valt att komma till oss, det är en riktig drömrekrytering, Han kommer vara en viktig pusselbit i vår organisation tack vare sin breda erfarenhet från kundsidan, säger Alexander Lydecker, försäljningsdirektör på Bonnier News Sales i ett pressmeddelande. 

Tillsammans med Jenny Rahm kommer Christian Rissel att representera hela Bonnier News erbjudande ut mot marknaden. I det ingår bland annat Expressen, Dagens Nyheter och Dagens industri.

– När mediekartan ritas om i så snabbt takt som den gör just nu, är det allt mer komplext för annonsörer att nå sina affärs- och kommunikationsmål. Bonnier News Sales blir i och med sin totala medieaffär en viktig samarbetspartner för att kunna nå kundernas mål. Det ska bli väldigt spännande att vara med på den här resan redan från start, säger Christian Rissel i en kommentar.