Dela sidan:

Duon bakom Brand Essence har stor erfarenhet av att bygga varumärken och skapa designlösningar för stora företag. Markus Moström och Johan Holmberg har under åren arbetat med bland annat H&M, Sony Ericsson och Vattenfall. Nu slår de sina påsar ihop.

– Det finns en stor affärsmässig kraft i design och det vi erbjuder. Relevant och konsekvent genomförd kommunikation med hög kreativ nivå är både hållbar och lönsam över tid. Och i den snabbt skiftande och innovativt drivna omvärld vi lever i är det extra viktigt med en stabil varumärkesplattform, säger Markus Moström i ett pressmeddelande.

Målsättningen för Brand Essence är att skapa en tydlighet i företags kommunikation och image. 
– En strategisk utformad identitet med avstamp i kundens egna affär kräver en engagerad och lyhörd dialog. Vi vill ha roligt tillsammans med våra kunder och samarbetspartners. The journey to success is a road best traveled together, kommenterar Johan Holmberg.Dela sidan: