Karamellkungen vill slå ett slag för valfriheten. Med kamouflagepåsarna slipper godissugna stå till svars inför dina kompisars eller partners kritiska blickar och kommentarer när allt du egentligen vill göra är att njuta av en påse lösgodis.

Kampanjen, som är utformad av Åkestam Holst Promenad, går i butik fram till mars.

– Vi vill alltid ge människor alternativet att välja fritt – det är det viktigaste vi har att erbjuda. Det är tillräckligt mycket måsten kring nyår och alla de förväntingar som man har på sig själv vid den här tiden på året, säger Henrik Jacobson, marknadschef på Candyking i ett pressmeddelande. 

Arbetsgrupp
Åkestam Holst Promenad
Art director, Tobias Tolvanen
Copywriter, Linn Svensson
Produktionsledare, Catharina Hamlund
Projektledare, Jonas Bengtson
Planner, Navid Zanjani