Det Intellecta-ägda filmbolaget Unreel förstärker teamet med en ny projektledare i Tobas Kessler. Han kommer närmast från Dallas Sthlm där han hade rollen som kundansvarig. 
– Dagens enorma utbud av olika plattformar gör det så mycket viktigare att hitta rätt sko till rätt fot från början. Numera är det ju en sak att producera film men en helt annan att hitta strategier för att den sen faktiskt ska nå sin målgrupp, något Unreel lagt stor vikt vid. Det ska bli både spännande och utmanande, säger han i en kommentar. 

Sedan årsskiftet har Unreel också plockat in Johan Lind som motion creative och Anders Mering som ny 3D-artist.
– 2015 var ett mycket bra år för Unreel. Med Tobias och hans gedigna erfarenhet hoppas vi nu kunna ta ytterligare kliv framåt och samtidigt bredda vårt erbjudande gentemot våra kunder, kommenterar vd Mats Karsvall.