I nätverket Situation Bajeningår kreatörer från flera stora byråer. De senaste åren ligger kreatörerna bakom många uppmärksamade kampanjer och 2010 blev dom guldäggsnominerade för filmen "Någonstans i Sverige". 

Den nya filmen, med OIle Sarri, i huvudrollen ska påminna supportrarna att köpa säsongskort inför den allsvenska starten i april. Hammarby Fotboll har hittills sålt flest säsongskort av alla lag inför allsvenskan 2016, 12 154, och då har man bara sålt till tidigare säsongskortsinnehavare. Nu på måndag den 8 februari drar försäljningen av nya säsongskort igång. 

Filmen utspelar sig kring en åldrande mamma som inte kan komma ihåg sina familjemedlemmar, men när Hammarbylegendaren Kennedy Bakirciouglu dyker upp på tv:n verkar hon plötsligt minnas utmärkt.

Arbetsgrupp i denna kampanj

Exekutiv producent: Olle Ljungman, The Line
Producent: Carina Pettersson
Fotograf: Staffan Övgård, Light In A Room
Postproduktion: The Line