När nästan 70 procent av rösterna var räknade tidigt i morse så hade Donald Trump dragit ifrån till 34 procent av rösterna mot Ohio-guvernören John Kasich. Det var en självsäker Trump som i segertalet avverkade både mur mot Mexico, förgöra IS och fler jobb än någonsin. Han kommer, enligt honom själv, bli ”den bästa jobb-presidenten som Gud någonsin skapat”.

Antingen älskar man eller så hatar man Trump. Klart är att amerikanska medier försöker vara så kreativa som möjligt vid rapporteringen. Hillary Clinton och Donald Trump är de som ses pryda ettorna idag.

Kanske New York Daily News har gjort den mest kreativa av dem. Den 2 februari publicerade tidningen ett löp där Donald Trump utmålades som clown, efter att han förlorat i Iowa. Idag har clownen återuppstått på tidningens löp och ”vunnit zombies i mängder”.

Huffington Post tog det hela ännu längre. På förstasidan fanns det att läsa att New Hampshire hade blivit ”rasistiska, sexistiska och främlingsfientliga”.

Och Twitter älskar att prata om Donald Trump: