Dela sidan:

Another Tomorrow grundades i fjol och hjälper företag med att bland annat anordna hackathons och ta fram prototyper till nya produkter och tjänster. Nu har de båda grundarna Joe Coppard och Fredrik Heghammar värvat in två medarbetare som förstärker teamet. 

Jonna Dagliden Hunt lämnar nu sin roll som tf chefredaktör för Plaza Kvinna och får titeln Director of Discovery på byrån. Hennes huvudsakliga ansvar blir att driva trend- och analyssatsningen "Discovery", vilket passar väl ihop med hennes bakgrund som trendanalytiker på exempelvis The Future Laboratory, LS:N Global och Kairos Future. 

Susanne Fuglsang ansluter från Promag där hon producerat hackathons, öppna innovationsevents och interdisciplinära samarbeten. Hon blir executive producer på Another Tomorrow. 

– Med Jonnas erfarenhet att analysera data och identifiera kulturskiften, och Susannes förmåga att upptäcka och utföra framtida möjligheter, tas vår förmåga att förstå kontexten till våra kunders utmaningar, och hitta framtida möjligheter att prototypa, till en helt ny nivå, säger ecd Joe Coppard i en kommentar.Dela sidan: