Karin Branmark har arbetat på CP+B sedan april 2012, först som Account Manager och sedan ett och ett halvt år tillbaka som Account Director. Hon var tidigare projektledare på mediebyrån MEC. Nu går Karin Branmark från CP+B till Reagent, som ingår i We are more-gruppen.

– Reagent är en riktig framgångssaga – de tänker nytt och inspirerande och är engagerade i sina uppdragsgivare och personal. Det är med stor entusiasm och ödmjukhet som jag ansluter mig till detta härligt energiska gäng, säger Karin Branmark i en kommentar.

Thomas Lindström, vd på Reagent:

– Karin har en gedigen erfarenhet och kunskap inom strategisk kommunikation och blir en viktig familjemedlem hos oss.

Reagent är en av sex byråer inom We are more, varav fem arbetar inom kommunikation och en inom bemanning. Nyligen så värvade gruppen Magnus Valentin, grundare av Valentin & Byhr i Göteborg.